Klantenbeoordelingen

 • Pedal Board

  Kreeg van Jos een set met 5 pedalen om te testen. Ben onder de indruk van de bruikbare sounds (Distortion III, Overdrive, Fuzz, Delay en Compressor). Het pedal board is uitermate compact, stevig en praktisch uitgevoerd. De voeding is ook van prima kwaliteit. Alles blijft zeer stil.De effecten zelf zijn erg simpel in te stellen en ook van prima materialen gemaakt. Build to last. Ik ben benieuwd naar de andere effecten ! Zeker gezien de prijs/kwalitiet verhouding een winnaar en aanrader voor iedere gitarist die opzoek is naar mooie bruikbare effecten tegen een mooi prijsje.
  26-5-2018
 • Pedal Board

  2 weken een set van Jos gekregen om uit te proberen, met de chorus, reverb, overdrive, distortion 3, booster en greenizer. Was zeker gezien de prijs onder de indruk van de pedalen! ook het kleine pedal board met voeding werkt fijn en is zeer compact om mee te nemen richting optredens.
  14-5-2018
 • Wireless Guitar/Bass

  na een fijne repetitieavond ben ik wel zeer tevreden over dit draadloos systeem,het door Jos gepaard en fijn uitgelegd apparaat heeft ons positief verrast.ik hoop bij volgend optredens er nog veel plezier aan te hebben.
  1-5-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *